Kalender 50x70cm

Denna kalender är framtagen tillsammans med Jennie Wiklund som driver instagram kontot Betonghuset & företaget digitalgram.Kalendern är ett hantverk och vin

 

Recensioner

Denna kalender är framtagen tillsammans med Jennie Wiklund som driver instagram kontot Betonghuset & företaget digitalgram.


Kalendern är ett hantverk och vinylen rensas för hand sen är vi 2st åt gången när vi färdigställer kalendern. Ibland så kan det bli små skavanker vilket vi såklart alltid försöker åtgärda så gott vi kan. Om det är något fel på din kalender kan du alltid kontakta oss för åtgärd.

Denna kalender i akrylplast är gjord så du enkelt kan torka av det du skrivit under veckan för att skriva nytt. Vinylen på kalendern är gjord för utomhusbruk och har en hållbarhet på 3-7år så den håller en väldigt lång tid. Du behöver inte vara orolig över att torka av din kalender, vinylen sitter fast. Du kan enkelt torka med ett finger eller ett papper. 


Kalendern är 50x70cm stor med distansfästen i guld eller silver för att fästa skylten som en flytande tavla på väggen.
Vi gör enbart kalendrar med svart text numera.

Om du vill ha annan färg på efternamnet eller texten högst upp så går det bra mot ett tillägg på 150kr.

För varje såld kalender så skänker vi 5% till hjärnfonden. 

När du beställer denna produkt så kommer jag att kontakta dig för att vi ska tillsammans komma överens om hur just din kalender ska se ut.

Det jag vill veta innan jag tillverkar din kalender-skylt är:

  • Vilka namn ska stå på kalendern/ och ska det stå namn på skylten?
  • Vad vill du att det ska stå bredvid veckans rutor?
  • Vill du att det ska stå efternamn högst upp på skylten och i sånafall vilken färg på den vinylen.
  • Vilket typsnitt vill du ha på texten (Finns ett visst antal att välja mellan)

OBS! Leveranstiden på kalendrarna är 4-6 veckor.

OBS! När kalendern anländer till dig så är det vit skyddsplast på baksidan för att skydda den i frakten. Den skyddsplasten kan du enkelt dra bort när du ska hänga upp kalendern, om du ej ska hänga upp kalendern direkt så låt gärna plasten vara kvar på baksidan för att skydda skylten tills du hänger upp den. Det medföljer också skruv och plugg till kalendern för väggupphängningen. 

Recensioner

Recensera produkt

Relaterade produkter